iPhone 6 eller iPhone Air - priser, nyheder, rygter, udgivelses dato osv.

Et tidligt kig på hvad kan man forvente sig om ca. 2-3 måneder.
Denne side er opdateret d. 12/7-14

1) Navn: Enten iPhone 6 eller iPhone Air, eller begge navne.
2) Antal: Det forventes at der kommer 2 nye modeller.
3) Skærm: 4.7″ (iPhone 6) og 5.7″ (iPhone Air)
4) Batteri: 1800 mAh og 2500 mAh (iphone 5s = 1560 mAh)
5) Udgivelses dato: Forventet mellem 10 september til 20 oktober.
6) Apple iPhone event: Forventet præsentation af den nye iPhone er slut juli.

Først og fremmest hvad skal barnet hedde?

Det nemme ville være at kalde den iPhone 6, men på grund af at den nye ipad kom til at hedde iPad Air er der en mulighed for at den næste iphone kommer til at hedde iPhone Air. En ting er dog allerede sikkert, Apple betegner den på nuværende tidspunkt som iPhone 6, hvilket er afsløret i noget af iOS 8 koden.

iPhone 6 Spekulation nr. 2 er indlysende; Hvornår kommer den?

Selv om der hvert år går rygter om en tidlig udgivelse og håbet om 2 modeller om året, så er det mest sansynlige at den kommer i oktober 2014. Denne gang er det dog endnu mere usandsynligt end de forrige år, at der skulle komme en iphone før oktober 2014 siden Apple kom med både iPhone 5s og iPhone 5c denne gang. Du skal derfor ikke vente med at købe din nye telefon i forhold til at vente på den næste model. De første år udgav Apple deres telefon midt på året, men grundet atom uheld i japan blev der skiftet stil ved udgivelsen af iPhone 4S, herefter er lanceringerne sket i Oktober.

iPhone 6, Tredje spekulation er formfaktoren.

Holder Apple fast i det fysiske design eller kommer den næste iphone til at se markant anderledes ud?Der er reelt tre muligheder her, den første er at der ikke sker nogen ændringer og den kommer til at se ud som en iPhone 5. Anden mulighed er at der holdes fast i størrelse og og form, men at skærmen bliver lidt større så den i bredden kommer til at gå til kanten af rammen og bliver lidt længere men at telefonen ellers vil ligne sig selv. Så er der den mulighed vi har håbet på i flere år, nemlig at de går efter iPhone Air modellen og så vil den komme til at se sådan her ud.

 

 

iPhone 6 Nye features er nok det der har været mest gætværk omkring gennem tiden, nogle affødt af ønsker fra brugere og det de føler de mangler at kunne, andre hvad der er mest futuristisk og det er nok ikke det værste sted at lede, det som der blev vist i SciFy film for 30 år siden er i mange tilfælde det vi har set at teknologi i virkeligheden de sidste 5 års tid.

iPhone 6 på nuværende tidspunkt?

Rygterne mest på at den nye iPhone 6 eller iPhone Air, vil få en større skærm 4.7″ og 5.7″, måske med buet glas. Mulighed for en form for Kinect teknologi, så du kan bruge diverse håndtegn til at styre telefonen. Et nemt gæt er at den enten vil blive lettere eller at der bliver skruet op for batteri levetiden. Der gættes også på at der med udgivelsen af iPhone 6 / iPhone Air vil komme med næste version af iOS, hvilket vil blive iOS 8.

iPhone 6 kamera rygter:

Der er 3 muligheder på banen lige pt. Den første er at Apple vil gå op til et 16 Megapixel kamera, mens den anden holder på at de vedbliver med at bruge 8 Megapixel men til gengæld fokuserer på billedstabillisering, hvilket går godt i tråd med Apples’s opkøb af firmaet bag SnappyCam app’en der ikke længere er at finde i App Store. Det sidste nye på kamera fronten er at det skulle blive på 10 megapixels og en blænde på f/1.8 (i dag 8 megapixels og blænde på f/2.2). Facetime kameraet på telefonens forside rygtes at blive på 3.2 megapixels.

iPhone 6 Udgivelses dato:

Vi vil alle gerne vide hvad vi skal give for den nye iphone 6 når den kommer, vi vil gerne vide hvornår den kommer i handlen, hvor meget iphone 6 skal fylde og veje. Desuden vil vi gerne og forventerne næsten at iphone 6 kommer med noget helt nyt smart og fantastisk som ingen af de andre producenter har eller kan endnu. Det er fantastisk at Apple har formået at skabe sig det image og holde fast i det selv om iPhone 6 sikkert ikke kommer til at revolutionerer, men hvem ved måske Apple endnu en gang formår at over raske os alle med et vidunder af en iPhone 6. Man kan næsten høre Steve Jobs fremfører talen, selv om han har stået på scenen for sidste gang. En sjov ting er at iPhone 6 vil blive solgt i flere eksemplarer end iPhone 5s blev, selv hvis iPhone 6 ikke er bedre end sin forgænger. Der kommer hele tiden nye koncept billeder af den næste iphone nogle kaldet iPhone 6, og nogle få kaldet iPhone Air. Med forventningen om en ny form, er det dog ikke helt hen i vejret at tro, den næste iPhone kunne komme til at ligne en Macbook Air.

iPhone-Air-concept

Om det teknisk kan lade sig gøre at den skulle se sådan ud er dog mere tvivlsomt, selv om flere kilder peger på at den næste iPhone skulle blive tyndere end de tidligere modeller, hvilket kan lade sig gøre hvis telefonen bliver større på grund af en større skærm, på den måde bliver der mere plads til batteriet, som stadig er det der tager mest plads i en Smartphone. Der bliver heldigvis kortere og kortere til Apple afslører deres næste model, og hvis ellers kilderne er korrekte kunne det allerede blive en gang i September. Vi glæder os i hvert fald til den kommer og til Apple annoncerer iPhone eventet, der må formodes at blive i slutningen af Juli.

Vi støtter miljøet!

iPhonepristjek er et uafhængigt website. Priserne opdateres dagligt og sammenlignes på tværs af teleudbydere og andre iphone forhandlere.

Cookie- og privatlivspolitik