iPhone 6 eller iPhone Air - priser, rygter, udgivelses dato.

iPhone 6, et kig på hvad kan man forvente sig om ca. 1 – 2 måneder.
Denne side er opdateret d. 23/8-14

1) Navn: Enten iPhone 6 eller iPhone Air, eller begge navne.
2) Antal: Det forventes at der kommer 2 nye modeller.
3) Skærm: 4.7″ (iPhone 6) og 5.5″ (iPhone Air)
4) Batteri: 2100 mAh og 2500 mAh (iphone 5s = 1560 mAh)
5) iPhone 6 udgivelses dato: Forventet mellem 19 september til 14 oktober.
6) Apple iPhone 6 event: Forventet præsentation af den nye iPhone er d. 9 September.

Først og fremmest hvad skal barnet hedde?

Det nemme ville være at kalde den iPhone 6, men på grund af at den seneste ipad kom til at hedde iPad Air er der en mulighed for at den næste iphone kommer til at hedde iPhone Air. En ting er dog allerede sikkert, Apple betegner den på nuværende tidspunkt som iPhone 6, hvilket er afsløret i noget af iOS 8 koden.

iPhone 6 Spekulation nr. 2 er indlysende; Hvornår kommer den?

Selv om der hvert år går rygter om en tidlig udgivelse og håbet om 2 modeller om året, så er det mest sansynlige at den kommer i september/oktober 2014.
De første år udgav Apple deres telefon midt på året, men grundet atom uheld i japan blev der skiftet stil ved udgivelsen af iPhone 4S, herefter er lanceringerne sket i Oktober.
Seneste rygte er at iPhone eventet bliver d. 9 september og at den kommer på markedet d. 19 September, men andre kilder siger event d. 16 september og udgivelse d. 14 oktober.

iPhone 6, Tredje spekulation er formfaktoren.

Holder Apple fast i det fysiske design eller kommer den næste iphone til at se markant anderledes ud?Der er reelt tre muligheder her, den første er at der ikke sker nogen ændringer og den kommer til at se ud som en iPhone 5. Anden mulighed er at der holdes fast i størrelse og og form, men at skærmen bliver lidt større så den i bredden kommer til at gå til kanten af rammen og bliver lidt længere men at telefonen ellers vil ligne sig selv. Så er der den mulighed vi har håbet på i flere år, nemlig at de går efter iPhone Air modellen og så vil den komme til at se sådan her ud.

iPhone 6

Nye features er nok det der har været mest gætværk omkring gennem tiden, nogle affødt af ønsker fra brugere og det de føler de mangler at kunne, andre hvad der er mest futuristisk og det er nok ikke det værste sted at lede, det som der blev vist i SciFy film for 30 år siden er i mange tilfælde det vi har set at teknologi i virkeligheden de sidste 5 års tid.

Der er talt om det mange gange tidligere, men endnu engang er der rygter om at NFC samt en opgradering af WiFi til  802.11 ac-standarden. På sin vis er det underordnet at den nye standart skulle give en download hastighed op til 500 Mbit/s da de færreste bruger deres WiFi på den måde, det er dog en god ting i forhold til Airplay, mens dit internet stadig vil være afhængig af din internetforbindelse som typisk ligger på et sted mellem 10 og 100 Mbit/s.

Pulsmålende høretelefoner
, hvilket vil gøre iPhone 6 til en endnu bedre træningsmakker.
Trådløs opladning, det er ikke noget nyt at man kan oplade diverse elektroniske ting trådløst, ved at lægge dem på en plade fremstillet til formålet og tilslutte en dingenot til udstyret, men her er der tale om at den dingenot ikke længere er nødvendig fordi den vil være bygget ind i telefonen.
Mulighed for udvidelse af lagerplads, det virker oplagt at det skulle blive MicroSD kort i iPhone 6, men kender man Apple er de sikkert klar med deres egen model, hvis de overhoved giver mulighed for at tilslutte ekstra hukommelse.
I det tilfælde vil det være smart hvis der kom en tilsvarende port på den næste Macbook Air og ikke mindst den næste iPad, som burde være på trapperne, her siger rygterne at det bliver slut September eller start Oktober.

iPhone 6 på nuværende tidspunkt?

Rygterne mest på at den nye iPhone 6 eller iPhone Air, vil få en større skærm 4.7″ og 5.7″, måske med buet glas. Mulighed for en form for Kinect teknologi, så du kan bruge diverse håndtegn til at styre telefonen. Et nemt gæt er at den enten vil blive lettere eller at der bliver skruet op for batteri levetiden. Der har været mange spekulationer omkring safir glas, det senest er dog at det ikke kommer på den næste iPhone, men på en senere årgang pga. produktions problemer.
Der gættes også på at der med udgivelsen af iPhone 6 / iPhone Air vil komme med næste version af iOS, hvilket vil blive iOS 8.

iPhone 6 kamera rygter:

Der er 3 muligheder på banen lige pt. når vi taler iPhone 6 og iPhone Air. Den første er at Apple vil gå op til et 16 Megapixel kamera, mens den anden holder på at de vedbliver med at bruge 8 Megapixel men til gengæld fokuserer på billedstabillisering, hvilket går godt i tråd med Apples’s opkøb af firmaet bag SnappyCam app’en der ikke længere er at finde i App Store. Det sidste nye på kamera fronten er at det skulle blive på 10 megapixels og en blænde på f/1.8 (i dag 8 megapixels og blænde på f/2.2). Facetime kameraet på telefonens forside rygtes at blive på 3.2 megapixels.

iPhone 6 Udgivelses dato:

Vi vil alle gerne vide hvad vi skal give for den nye iphone 6 når den kommer, vi vil gerne vide hvornår den kommer i handlen, hvor meget iphone 6 skal fylde og veje. Desuden vil vi gerne og forventerne næsten at iphone 6 kommer med noget helt nyt smart og fantastisk som ingen af de andre producenter har eller kan endnu. Det er fantastisk at Apple har formået at skabe sig det image og holde fast i det selv om iPhone 6 sikkert ikke kommer til at revolutionerer, men hvem ved måske Apple endnu en gang formår at over raske os alle med et vidunder af en iPhone 6.
En sjov ting er at iPhone 6 vil blive solgt i flere eksemplarer end iPhone 5s blev, selv hvis iPhone 6 ikke er bedre end sin forgænger. Der kommer hele tiden nye koncept billeder af den næste iphone nogle kaldet iPhone 6, og nogle få kaldet iPhone Air. Med forventningen om en ny form, er det dog ikke helt hen i vejret at tro, den næste iPhone kunne komme til at ligne en Macbook Air.

iPhone-Air-concept

Om det teknisk kan lade sig gøre at den skulle se sådan ud er dog mere tvivlsomt, selv om flere kilder peger på at den næste iPhone skulle blive tyndere end de tidligere modeller, hvilket kan lade sig gøre hvis telefonen bliver større på grund af en større skærm, på den måde bliver der mere plads til batteriet, som stadig er det der tager mest plads i en Smartphone. Der bliver heldigvis kortere og kortere tid til Apple afslører deres næste model, og hvis ellers kilderne er korrekte kunne det allerede blive en gang i September.

Vi støtter miljøet!

iPhonepristjek er et uafhængigt website. Priserne opdateres dagligt og sammenlignes på tværs af teleudbydere og andre iphone forhandlere. iphonepristjek.dk modtager provision ved salg fra nogle forhandlere, men ikke fra alle. For hver enkelt iphone model vises laveste mulige udgift for dig inklusiv eventuelt abonnement.

Cookie- og privatlivspolitik