Apple watch S2 eller series 2 om man vil.

Det nye Apple Watch kaldet Series 2, er en væsentlig opgradering. Da det første smart ur kom på gaden, var der ikke mange, der mente de havde brug for det. Apple har alligevel formået, at blive det bedste sælgende Ur brand, kun overgået af Rolex. Der er her målt på indtjening, og et Rolex er trods alt, stadig omkring 10 til 20 gange dyrere, end en Apple Watch.

Apple er derfor nok heller ikke den ur producent, der har solgt flest enheder. Men det behøver man heller ikke være, for at kunne kalde det for en succes.

Det nye du får med Series 2.

✅ For det første, så er det nye Apple Watch vandtæt ned til 50m.

✅ Uret har indbygget GPS. Apple gjorde et stort nummer ud af, at du ikke skal vente på at finde satelitter. Men at det på en eller anden måde altid ved hvor det befinder sig. (Big brother is definently watch’ing).

✅ Uret er lyn-Børge-hurtigt! Med en ny dual core processor, stikker Series 2 helt af, fra alle konkurrenter og ikke mindst sidste udgave af Apple Watch.

✅ Dobbelt så kraftig lysstyrke på skærmen, som der er på det gamle ur.

✅ Ny model med Keramisk hus. Der efter sigende er dobbelt så stærkt, som stål og super let.
Det gør det muligvis, til det bedste ur materiale. Husk på det er keramiske plader, der beskytter rumfærgerne.

✅ Kommer med Watch OS 3.

apple watch series 2

Alt det andet.

Apple Watch Series 2 kommer med, alt det du forventer fra Apple. Pulsmåler og Sundhedsanalyse, er nok det med brugte. Hvor Aktivitets Cirkler, Personlig træner, Aktivitets Deling og Bedrifter er det mest kendte. Men en funktion, som mange er glad for, er appen Vejrtrækning.
Vejrtrækning minder dig om, at trække vejret. Det lyder måske simpelt nok, men det er mere end det. I en travl hverdag, kan en dyb og mindfuld vejrtrækning, give dig en velfortjent pause. Studier har vist, mange fordele ved den slags mindfullness.

Siri hjælper dig, direkte fra hånden. Du har med andre ord, en personlig digital assistent, lige ved hånden. Urets vandtæthed, er virkelig et stykke imponerende design. Apple fortalte i deres præsentation, at netop vand og højtalere, ikke går godt sammen. Men det har de fundet en løsning på. Så snart uret registrere, at du ikke længere er i vand, vibrere højtaleren så den får skubbet alt vand ud. Smart ikke?.

Apple Watch 2 pris.

Den billigste model starter, med en pris på kun 2.399,- kr. Det for 38mm aluminiums modellen. De fleste mænd vil sikker gerne have en 42mm model. Her er prisen 2.599,- kr. For den billigste Apple Watch model.

Mange vil sikkert kigge, efter den keramiske model, kaldet Edition. Fordi det er sejt, at have et stykke rumfærge på armen. Men også fordi den keramiske model er virkelig smuk. Her er prisen for både 38mm og 42mm 10.999,- kr. Vi begynder at nærme os prisen, for Omega ure og lignende.

Ekstra tilbehør.

Men det er ikke alt, for vil du have en anden rem, skal du have mønter op af lommen.
De billigste originale Apple remme, koster 1.199,- kr. Men så får du også en lækker læder rem.
Det er en rar ting, med en “dock”, til uret. Så falder ledningen ikke ned fra bordet, og du skal rode efter den bag ved sengen. Apple er kommet med en fin en af slagsen. Den får du, for den nette sum af 679,- kr.

Det vides i skrivende stund ikke, om det nye ur har fået større batteri, end forgængeren.
Det er heller ikke offentlig gjort, om det holder kortere eller længere tid, på en opladning.
Men med GPS, hurtigere processor og lysere skærm, så er det tvivlsomt, at det også skulle være blevet til ekstra batteri levetid.

Apple Watch 2, køre selvfølgelig perfekt, sammen med iPhone. Uret blev præsenteret på samme event, som iPhone 7. Det kommer i handlen, i Danmark fra d. 18 September 2016. Men kan forudbestilles, allerede d. 9 September.