Sådan sparer du penge på din nye iPhone

Sådan sparer du penge på din nye iPhone

Skal du have dig en ny iPhone, og vil du gerne være sikker på at få den til den bedste pris på markedet, er der et par forskellige tips til det, som du kan vælge at følge.

Herunder får du nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at finde de bedste priser på din kommende iPhone, så du ikke ender med at betale alt for meget for din mobil.

Med en ny iPhone kan du eks. også nyde de bedste Viaplay film og serier direkte på din mobil.

Tjek priser hos flere forhandlere

For det første kan det være en god idé at lave en prissammenligning, så du ikke nøjes med kun at kigge på priserne fra en enkelt forhandler. For hvad nu hvis du kan spare 500 kroner ved at købe din mobil hos Bilka i stedet for hos Elgiganten?

Det finder du jo kun ud af ved at sammenligne priser på mobilen. Der er mange sider på nettet, der kan hjælpe dig med at gøre dette automatisk, hvis du ikke har lyst til at bruge tid på at gøre det selv manuelt.

Skal du købe din nye iPhone brugt?

Det kan også være, at du har gået med tanken om at købe dig en iPhone brugt i stedet for at købe den fra ny. Det er der flere og flere, der vælger at gøre, og det er gerne af flere årsager.

Det kan eks. være fordi, at det tit giver dig mulighed for at spare en del penge på købet af mobilen. Men det kan også være for at vælge den mere bæredygtige vej, hvor du køber brugt i stedet for nyt, som jo også er meget in i tiden.

Få nemmere ved at købe din iPhone – vælg afbetaling

Har du ikke mange tusinde kroner her og nu til at købe dig en ny iPhone, men kan du godt finde 100 eller 200 kroner i dit budget hver måned, er der jo også den mulighed at købe din mobil på afbetaling i stedet for.

På den måde slipper du for at skulle betale det fulde beløb her og nu, og kan du endda finde en forhandler, der lader dig købe mobilen med 0% i renter og 0 kroner i gebyr, kan du jo faktisk købe mobilen for nøjagtigt det samme beløb, bare fordelt ud over et år eller to i stedet, så du har meget nemmere ved at overskue betalingen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.